Temet Group ilmoittaa onnistuneesta yhteystyöstä intialaisen Larsen & Toubron kanssa

Temet

Temet Group on tehnyt merkittävän ja pitkäkestoinen sopimuksen Larsen & Toubron (L&T) kanssa. L&T on merkittävä intialainen, useilla liiketoimintasektoreilla operoiva monikansallinen yritys. Tämän projektin kautta Temet Group on sitoutunut toimittamaan parhaan suorituskyvyn erikoisuojalaitteistoja Intiaan ja olemaan luotettava ja pitkäkestoinen toimittaja yhdessä L&T:n kanssa. Osapuolet pyrkivät asettamaan korkeat standardit ratkaisuihinsa ja palveluihinsa alan johtavina yrityksinä Intian rakennussektorille.

“Intia kuuluu tärkeimpiin vientimarkkina-alueisiimme. Projektin volyymi tulee olemaan yksi Temetin historian suurimmista ja se tullaan toteuttamaan yhdessä hyvin arvostetun ja maineikkaan yrityksen, Larsen & Toubro Groupin kanssa. Tämä projekti tulee todistamaan, että organisaatiollamme on erinomaisen kyky toimittaa korkean volyymin ja laadun tuotteita”, kertoo Ilkka Kivisaari, Temet Group konsernin toimitusjohtaja. 

“Projekti osoittaa, että Temetillä on loistava kyky palvella Intian kasvavia markkinavaatimuksia, ja se asettaa esimerkin kuinka tehdä suoraa, pitkäkestoista ja kannattavaa liiketoimintaa yhdessä alan johtavan organisaation, kuten Larsen & Toubro Groupin kanssa. Projekti on osoitus yhteisestä luottamuksesta osapuolten ja muiden sidosryhmien välillä, ja olemme luottavaisia, että tämä liiketoimi tulee johtamaan onnistuneeseen ja pitkäkestoiseen yhteystyöhön kaikkien sidosryhmien välillä”, kertoo Gurvinder Paul, Temetin Intian operaatioiden maajohtaja.

Intia on Temetille tuttu markkina jo noin 15 vuoden takaa. Tytäryhtiön perustaminen maahan tuli ajankohtaiseksi viime vuoden helmikuussa. Samalla yritys päätti tuoda maan markkinat osaksi ydinstrategiaa. ”Se (tytäryhtiö) oli markkinoiden sanelema päätös. Sekä meille että asiakkaille on hyödyllistä toimia ilman välikäsiä. Intia on meille yksi merkittävin markkina, jossa tarjouskanta kehittyy jatkuvasti”, Paul kertoo.

 

Lisätietoja:

Gurvinder Paul
Maajohtaja, Intia
E-mail: gurvinder.paul@temet.com
Tel.: + 358 40 655 5230