Temet Group Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Temet

Temet CEO

Temet Group Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Simola. Hän aloittaa tehtävässään maanantaina 28.2.2022.

Hänellä on vahva kokemus kansainvälisistä konepaja- sekä puolustusvälineteollisuuden johtotehtävistä, sekä tuotannossa että myynnissä ja markkinoinnissa. Vuodesta 2018 lähtien hän on työskennellyt Weckman Steel Oy:n toimitusjohtajana. Tätä aiemmin hän työskenteli Patria konsernissa erilaisissa johtotehtävissä. Ennen Patria konsernia Simola työskenteli Fortaco konsernissa BU Component EVP positiossa vastaten muun muassa Keski-Euroopassa sijaitsevista tehtaista.

”Toivotan Juhan tervetulleeksi yhtiöömme. Hän on pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, jolla on kokemusta useista yrityksistä eri johtotehtävissä ja kehitysprojekteissa. Juhan ja Temetin arvot ovat yhtäläiset. Hänen laaja osaamisensa vahvistaa merkittävällä tavalla työtämme Temet Groupin tulevaisuuden kehitystyössä”, toteaa Ari Anttonen, Temet Groupin hallituksen puheenjohtaja.

"Temet Group on yksi johtavista suojausta tarjoavista yrityksistä, jonka tulevaisuuden tavoitteet, kasvu ja kansainvälistyminen ovat osana yrityksen strategiaa. Olen erittäin innostunut päästessäni mukaan yhtiöön tässä mielenkiintoisessa vaiheessa, jossa odotukset ovat korkealla mutta saavutettavissa. Odotan, että pääsen koko organisaation kanssa rakentamaan yhteistä kansainvälistä menestystarinaa ja kehittämään yritystä yhdessä liiketoiminnan ja asiakkaidemme kanssa. Temetin tehtävä on tarjota eritasoisia suojausratkaisuja taaten yhteiskunnan turvallisuutta osaltamme. On hienoa olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme palveluita, joiden avulla he voivat tehdä entistä vastuullisempia päätöksiä”, sanoo Juha Simola.

Lisätietoja: Ari Anttonen, Temet Groupin hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 40 540 3277.