Bittium on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen meksikolaisen Inmosatin kanssa Mexsat-satelliittipuhelimista ja saanut sopimukseen liittyvän ensimmäisen tilauksen

Bittium, tietoturvakriittisten viestintäratkaisujen toimittaja, ja meksikolainen Inmosat (Intercomunicaciones Moviles Satelitales, S.A. de C.V.), sertifioitu tietoliikenneratkaisujen toimittaja Meksikon viranomaismarkkinassa, ovat allekirjoittaneet jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa yksinoikeudella Bittiumin Mexsat-satelliittipuhelimien myynnin Meksikon valtion viranomaisille ja kansallisuuden turvallisuuden organisaatioille. Inmosatin palveluihin kuuluu laitteiden myynnin ja toimittamisen lisäksi oheispalvelut, kuten ylläpito, asiakastuki ja huolto. Inmosatilla on Meksikossa erinomainen tukiverkosto, joka kattaa myös yksittäisten osavaltioiden alueet ja niissä toimivat viranomaisasiakkaat. Jälleenmyyntisopimukseen liittyvä tilaus sisältää Mexsat-laitteiden toimituksia ja ylläpitopalveluita ja tilauksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa. Laitteet toimitetaan vuoden 2021 aikana.

Bittiumin Meksikon valtiolle kehittämät Android™-pohjaiset Mexsat-puhelimet on suunniteltu käytettäväksi Meksikon valtion Mexsat-satelliittiviestintäjärjestelmässä. Laitteiden kehitys saatiin päätökseen vuonna 2017 ja niitä on sen jälkeen toimitettu useita pieniä eriä viranomaisasiakkaille Meksikoon. Laitteet on suunniteltu toimimaan sekä maanpäällisessä, että satelliittiverkossa ja viestintä kummankin verkon kautta on turvallista, nopeaa ja helppoa.

”Yhteistyö Inmosatin kanssa alkoi Mexsat-puhelimien julkaisun jälkeen, ja he ovat osoittautuneet erinomaiseksi kumppaniksi. Uuden jälleenmyyntisopimuksen myötä voimme tarjota asiakkaillemme aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua Meksikossa. Inmosatilla on Meksikossa oma sertifioitu laboratorio, jossa laitteita voidaan tarvittaessa huoltaa paikallisesti, eikä niitä tarvitse lähettää Suomeen asti, joten huoltoaika lyhenee merkittävästi”, sanoo Sammy Loitto, Bittiumin myyntijohtaja. ”Inmosat omaa paikallisena yhtiönä erinomaisen ja laajan myynti- ja tukiverkoston, joka ulottuu kaikkiin Meksikon osavaltioihin. Bittium on pitkään pyrkinyt rakentamaan yhteistyöverkostoa Meksikossa ja olemme todella tyytyväisiä tästä uudesta yhteistyösopimuksesta Inmosatin kanssa.”

”Bittiumin kehittämät laitteet on suunnattu Meksikon valtion virastoille, ja järjestelmän käyttö parantaa Meksikon viestintävalmiuksia esimerkiksi katastrofiapu- ja hätäpalveluissa”, toteaa Héctor González, Inmosatin toimitusjohtaja. ”Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa uudesta liitosta Bittiumin ja Inmosatin välillä. Olemme varmoja, että Bittiumin korkea teknologian taso yhdistettynä Inmosatin integraatio-, tuki- ja innovaatio-osaamiseen, tulee tarjoamaan useita etuja mobiilisatelliittiyhteyksien käyttäjille yleisen turvallisuuden alalla Meksikossa.”

Lisätietoja Mexsat-satelliittipuhelimista: https://www.bittium.com/rd-services/mobile-satellite-communications

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. +358 40 344 3507
Sähköposti: communications@bittium.com